Eettafel kopen? We hebben alvast de meest populaire en luxe eettafels geselecteerd.

Een eettafel speelt een belangrijke rol als het gaat om jouw interieurstijl. Een nieuwe eettafel kiezen is niet altijd even makkelijk. Je wilt namelijk een mooie eettafel, maar hier moeten ook geschikte eetkamerstoelen voor zijn. Lees meer.

Stol Buse Royal Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere st...

Deliverytime

449,00

Stol Buse Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stijl. D...

Deliverytime

449,00

Stol Olivya Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stijl....

Deliverytime

599,00

Stol Monza Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stijl. ...

Deliverytime

599,00

Stol Leon Soft Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere st...

Deliverytime

599,00
Luvina Nord Eettafel

Luvina Nord Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stijl....

Deliverytime

699,00
Luvina Moon Eettafel

Luvina Moon Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stijl....

Deliverytime

699,00

Stol Vega Plus Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere sti...

Deliverytime

699,00

Stol Vega Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stijl. D...

Deliverytime

699,00

Stol Doruk Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stijl. ...

Deliverytime

699,00

Stol Acelya Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stijl....

Deliverytime

699,00

Luvina Rolex Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stijl...

Deliverytime

799,00
Luvina Leo Eettafel

Luvina Leo Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stijl. ...

Deliverytime

799,00

Stol Tuna Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stijl. D...

Deliverytime

799,00
Luvina View Eettafel

Luvina View Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stijl....

Deliverytime

899,00

Luvina Sirius Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stij...

Deliverytime

899,00

Luvina Paradoxy Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere st...

Deliverytime

899,00

Luvina Panda Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stijl...

Deliverytime

899,00

Luvina Ocean Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stijl...

Deliverytime

899,00

Luvina Metrix Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stij...

Deliverytime

899,00

Luvina Hobala Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stij...

Deliverytime

899,00

Luvina Efsun Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stijl...

Deliverytime

899,00
Luvina Dona Eettafel

Luvina Dona Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stijl....

Deliverytime

899,00
Luvina Bear Eettafel

Luvina Bear Eetkamertafel is eenvoudig van vormgeving en heeft een landelijk stoere stijl....

Deliverytime

899,00

Een eettafel speelt een belangrijke rol als het gaat om jouw interieurstijl. Een nieuwe eettafel kiezen is niet altijd even makkelijk. Je wilt namelijk een mooie eettafel, maar hier moeten ook geschikte eetkamerstoelen voor zijn. Daarnaast moet de juiste eettafel ook een eettafel zijn die binnen de stijl past van de eetkamer of eethoek. Ganezza Meubels heeft de ideale eettafel voor jou. Wat is belangrijk bij het kiezen van eetkamertafels en -stoelen? En wat is er allemaal mogelijk? Lees snel verder.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een eetkamertafel

Eettafels geven een belangrijke sfeer bij de inrichting van je huis. Omdat tafels een belangrijke rol spelen in je interieurstijl, is het belangrijk om de juiste keuze te kunnen maken. Ganezza Meubels helpt je om de juiste eettafels uit te kiezen. Maar hoe kom je erachter welke tafel in jouw interieur of woonstijl past? Daarvoor zul je verschillende zaken van een eettafel van elkaar moeten onderscheiden. Zo wordt een er bij keukentafels onderscheid gemaakt tussen de afmetingen, de materialen, de soorten en dergelijke. Waar moet je op letten om de juiste tafel te kiezen?

Verschillende materialen van een eetkamertafel

Ten eerste is het belangrijk om na te denken over de mogelijk verschillende materialen die mogelijk zijn als het gaat om het kiezen voor een nieuwe eetkamertafel. Een veelgebruikt materiaal is hout. Je kunt dan kiezen voor een houten tafel, maar dan ben je er nog niet. Je hebt namelijk binnen de categorie hout ook allemaal verschillende soorten tafels. Wat dacht je van teakhout, steigerhout, mangohout of een eettafel van eikenhout? Maar je kunt het ook over een geheel andere boeg gooien als je op zoek bent naar een nieuwe tafel in een uniek jasje. Kies bijvoorbeeld voor een eettafel van metaal of gehard glas.

Verschillende vormen van eettafels bij Ganezza meubels

Het assortiment van Ganezza Meubels is gigantisch. Dit betekent dat er bij ons ook ruimte is voor het onderscheid tussen verschillende vormen van eettafels. Zo weet je zeker dat wij de juiste tafel hebben die past bij jouw woonkamer. Hieronder lees je welke verschillende vormen eettafels Ganezza Meubels heeft, zodat je een inschatting kunt maken van de tafel die bij jouw stijl past in de eetkamer. In ons assortiment vind je een ronde eettafel, een rechthoekige eettafel, een vierkante eettafel, teakhouten eettafels en moderne eettafels. Bij ons heb je binnen no-time een goede, kwalitatieve eettafel gevonden.

De grootte van de eettafels van Ganezza Meubels

Bovendien onderscheid Ganezza Meubels de grootte van eettafels. Sommige mensen hebben baat bij een grote eettafel. Dit kan zijn omdat het huis groot is of omdat het gezin uit veel personen bestaat. Het kan ook zo zijn dat je een grote eettafel wilt, omdat je de tafel op een centrale plek wilt neerzetten, zodat de tafel echt als eyecatcher dient. Maar niet iedereen heeft plek voor grote eettafels. Misschien heb je geen grote woonkamer, eetkamer of eethoek. Wellicht heb je weinig beschikbare ruimte en wil je niet dat de eettafel zoveel ruimte in beslag neemt. In dat geval kies je liever voor een wat kleinere eettafel.

De stijlen eettafels

Wat je wensen ook zijn, Ganezza Meubels kijkt graag met je mee en houdt rekening met je individuele wensen en voorkeuren. Of je nou een Scandinavisch, klassiek of een andere stijl huishouden hebt, de beste tafels koop je bij ons. Wij verkopen tafels voor elke interieurstijl en zo kom je altijd tot de juiste keuze. Wij hebben niet alleen tafels in verschillende maten en vormen, maar we zorgen er ook voor dat de tafel in jouw interieurstijl past. Sommige mensen vinden het fijn als zij hun tafel makkelijk kunnen schuiven. In dat geval is een robuust tafel minder geschikt. Maar gelukkig hebben wij ook lichte eettafels in de vorm van een ovaal, vierkant of juist rechthoekig.

Kies voor een tafel die uitschuifbaar is

Ganezza Meubels beschikt ook over eettafels die uitschuifbaar zijn. Dit is ideaal als je niet voldoende ruimte in je woonkamer ervaart om een grote eettafel neer te zetten. Met een uitschuifbare eettafel blijft je niet aan het heen en weer schuiven met zware eettafels. Deze eetkamertafels zijn perfect voor elke interieurstijl. Of je nou op zoek bent naar een rechthoekige tafel, ovale eettafel of vierkante eettafel, de kans is aanwezig dat we deze ook in de uitschuifbare variant hebben.

Een nieuwe eettafel? Kies ook voor bijpassende stoelen

Of je nou voor een ronde eettafel, rechthoekige eettafel, vierkante eettafel of voor een van onze andere eettafels kiest, de stoelen zijn ook belangrijk. Heb je de perfecte eettafel gevonden? Dan is het tijd om te zoeken naar bijpassende stoelen. Hoe vind je eetkamerstoelen die goed bij jouw eetkamertafel passen? Een tip voor het uitzoeken van goede eetkamerstoelen is om in eenzelfde sfeer te blijven. Heb je een modern interieur of juist klassiek? Kies dan de juiste stoelen die aansluiten bij deze woonstijl. Zo zorg je ervoor dat niet alleen de eettafel, maar ook de stoelen aansluiten bij jouw interieur. Heb je een ronde eettafel? Dan hoef je niet per se stoelen aan te schaffen die rond of ovaal zijn. Kijk wel naar het materiaal. Is de eetkamertafel van hout? Kijk dan ook naar eetkamerstoelen van hout of houd rekening met de kleur. Bij houten eetkamertafels passen vaak bruine eetkamerstoelen. Dit geeft overigens ook een warme uitstraling aan jouw interieur.

Hoe kan ik het met elkaar combineren?

Als je op zoek bent naar nieuwe eettafels en naar nieuwe stoelen, is de vraag hoe je dit het beste met elkaar kunt combineren. Je kunt dit onder andere doen door rekening te houden met je woonstijl, gebruikte materialen en maten. Stel je hebt een gigantische eettafel in je eetkamer staan, kies dan ook voor een stoel die goed aansluit bij je formaat tafel. Zo zit je ook beter aan tafel. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte tussen de tafel en de stoel houdt, zodat je aan de eetkamertafel kunt zitten zonder dat je strak tegen de tafel aanzit.

Kom langs bij Ganezza meubels

Wij hebben alle eettafels voor jou. Of je nou op zoek bent naar een ovale eetkamertafel, ronde eettafel of een tafel in een uniek jasje, zoals een eetkamertafel van metaal. Wij hebben het. Behalve een ronde eettafel, kun je ook kiezen voor een vierkante tafel van hout die goed aansluit bij een warme uitstraling die je wilt creëren in jouw eetkamer. Kies de juist tafel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe kies je nou de beste eettafel? Dit kan best lastig zijn. Daarom staat Ganezza meubels voor je klaar. Twijfel je over de afmetingen van de eettafel of weet je niet welke tafel het beste bij jouw inrichting past? Kom langs bij Ganezza meubels voor advies op maat. Wij hebben twee winkels. Voor de beste eettafels kun je langskomen in ons filiaal in Amsterdam of Schiedam. Wij helpen jou aan de beste eettafels.

* We'll never share your email with anyone else.
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Filters
Prijs
Sorteer
Merken
Materiaal
Kleur